Hälsosamma gourmetdrycker

logoliten

Kaffe, latte, mocca, varm choklad och te - innehållande hälsosvampen Ganoderma

HÄLSOSAMT

Alla drycker är spetsade med Ganoderma. Ett släkte svampar med bland annat lacktickor och plattickor. Ganoderma har egenskaper som hämmar inflammationer och allergiska reaktioner. Ganoderman ökar syresättningen av blodet vilket ger en uppiggande effekt samt plusvärden vid fysisk ansträngning.

Finns som latte, mocca, svart kaffe, varm choklad och svart, grönt och rött te.

Portionsförpackningar, blandas enkelt med hett vatten.
Ingen bryggare behövs - bara hett vatten :)
Enkelt att ta med på resan, hett vatten och portionspåsarna - var och en får sin egen favorit.

Med Organo’s breda sortiment får alla möjlighet att hitta det som smakar bäst. Säg till om du är intresserad av smakprover.

Här en länk till mina sidor hos Organo->

Med Ganoderma Lucidum

I Organoprodukterna finns  svampen Ganoderma Lucidum.

Den har använts i traditionell kinesisk medicin i flera tusen år och ger dig stora hälsoeffekter. Genom att dricka exempelvis vårt kaffe får du det dagliga behovet av mineraler och antioxidanter.

Ganoderma är adaptogen vilket betyder att den återställer balansen i kroppen. Om den intas regelbundet mjukar den upp förhårdnade artärer, stärker immunförsvaret, lungor och andningsvägarna.

Svampen har också rapporterats att indirekt förebygga cancer, och för att ha antibakteriella och antivirala aktiviteter.

Ett av ORGANO:s huvuduppdrag är att sprida kunskap om dessa speciella ingredienser till hela världen.

påsar

Du kan också få Ganoderman i form av vegetabiliska kapslar och  burk1fullmatade med antioxidanter och andra naturliga föreningar.

Med vår patenterade teknik, har vi möjlighet att ta till vara på denna växts otroliga sporer med maximal potens. Dessa sporer är rikare på naturliga nyttiga föreningar än vanlig Ganoderma. Föreningar som polysackarider, triterpenes och selen får maximal effekt.

En premiumprodukt för de som vill vara på toppen av god hälsa.