top of page
Hand Massage

Massage

Det är viktigt att ta regelbundna behandlingar för att lösa upp spänningar i din kropp och hjälpa dig mot en mer rörlig kropp. Vi erbjuder dig många olika typer av behandlingar så du kan vara säker att du får den typ av behandling som passar just dig. 

Kom ihåg att alla massagetyper går att kombinera precis som du önskar. Vi är också leverantör åt ePassi.

Läs mer nedan.

epassi.png
Swedish Massage

September 1, 2020

Svensk klassisk massage

I en klassisk svensk massage masseras hela kroppen med långa glidande rörelser i riktning mot hjärtat. Det går givetvis att kombinera med övriga massagetyper.

Läs mer. ->

Head Massage

September 1, 2020

Ansiktsmassage

Ansiktet masseras med mjuka knådande rörelser. Denna massageform går också utmärkt att kombinera med exempelvis en klassisk massage. 

Läs mer. ->

Massage

September 1, 2020

Taktil massage

I en taktil massage masseras kroppen med mjuka och cirkulära rörelser. Det går också utmärkt att kombinera denna massagetyp med övriga massagetyper. 

Läs mer. ->

Swedish Massage

September 1, 2020

Fotmassage

Fotområdet masseras med tryckande och knådande rörelser. Om du önskar går det bra att kombinera med andra massageformer. 

Läs mer. ->

Stones Massage

September 1, 2020

Massage/Healing

Healing syftar till att återställa hälsan med lätt massage och mjuka rörelser. Om du önskar kombinera med någon annan massage så går det givetvis bra.

Läs mer. ->

Hand Massage

September 1, 2020

Handmassage

Handen masseras med mjuka och taktila rörelser. Om du vill kombinera med någon annan massage går det givetvis bra. 

Läs mer. ->

Unna dig en massage!

Massage hjälper dig att lösa upp spänningar i kroppen. Det rekommenderas att du tar minst 1-2 behandlingar i månaden för att hjälpa dig att bibehålla en rörlig kropp.

Kontakta mig

01

KLASSISK MASSAGE

I en klassisk massage masseras hela kroppen med långa glidande rörelser i riktning mot hjärtat. Med knådningar och tryck bearbetar massören de olika musklerna. En massage löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning. Massage bidrar till lugn, avslappning och välbefinnande samt ökar rörligheten.

02

TAKTIL MASSAGE

Taktil massage är en svensk massagemetod som består av mjuka och följsamma rörelser. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Istället använder man sig av mer mjuka och taktila rörelser som ger avslappning och välbefinnande. Det kan också ge smärtlindring.

03

HEALING

På ReConYou erbjuder vi healing som är en typ av massage där massören ofta endast lägger händerna på eller nära den som ska behandlas. Ofta följs det av ett samtal där man diskuterar vad som kom upp under behandlingen.

04

ANSIKTSMASSAGE

Vid en ansiktsmassage masseras ansiktet med mjuka och knådande rörelser. En ansiktsmassage kan ge flera fördelaktiga effekter såsom en ökad blodcirculation och syresättning. Andra typer av effekter kan vara att muskelspänningar löses upp. 

05

FOTMASSAGE

På ReConYou erbjuder vi fotmassage som är en behaglig form av behandling för dina fötter. Många tänker inte på det, men våra fötter utsätts för hårda påfrestningar varje dag så de måste också skötas om. Vid en fotmassage masseras hela foten med små cirkelrörelser. 

06

HANDMASSAGE

Händerna har en massa nervpunkter och muskler som behöver masseras regelbundet. Handmassage är särskilt viktigt för dem som arbetar med tunga lyft. Massage av handen sätter fart på blodcirkulationen och löser upp spänningar i handen.

Klassisk massage
Taktil massage
Healing
Ansiktsmassage
Fotmassage
Handmassage

CELEBRATING HEALTH!

Träning är viktigt för kroppen, men det är också viktigt med vila och regelbunden massage.

bottom of page