top of page

Karin Larsson Brolund

Personlig tränare och mental coach

Karin Larsson har varit med i landslaget för bågskytte i över 15 år. Hon vann guld i junior-VM år1993. Vidare var hon deltagare i de Olympiska Spelen i Sydney år 2000. Hon tävlade individuellt samt i lag där hon slutade på !0:e plats samt 18:e plats. Hon har alltid haft en passion för träning och sport och har därför startat företaget ReConYou som hjälper människor med sin fysiska och mentala hälsa. Hon tävlar fortfarande i bågskytte och vann guld i SM Inomhus 2019.

Skärmavbild 2020-08-24 kl. 12.09.36.png

Träning

ReConYou erbjuder träning i form av Karins Tabata som är en träningsform baserat på högintensiva intervaller.

Läs mer. ->

Bågskytte

Hos ReConYou kan du testa på bågskytte i form av lerduveskytte. Boka in ditt team så kan ni vara säkra på att få en rolig upplevelse.

Läs mer. ->

Massage

Hos ReConYou erbjuds olika former av massage såsom klassisk massage, ansiktsmassage, fotmassage etc.

Läs mer. ->

Healing

Hos ReConYou kan du prova på healing som är en spännande form av massage. Läs mer nedan.

Läs mer. ->

Träning
Bågskytte
Massage
Healing

01

Träning

För att leva ett hälsosamt liv är det viktigt med olika former av träning. På ReConYou har vi valt att erbjuda Karins Tabata som är en träningsform baserat på högintensiva intervaller. Enligt studier så motsvarar 4 minuters Tabata en timmes löpning vad gäller förbränning. På mina pass får du jobba med 8 stycken olika övningar som gör att du får anstränga hela kroppen. Du kommer få träna upp din styrka, din statiska uthållighet och även din kondition. 

Passet startar med 5 minuters uppvärmning efterföljt av 8 st. 4 minuters intervaller med ca. 1 minuts vila emellan varje intervall. Sedan följer 9 minuters stretching och en 4 minuters skön vila, avslappning och återhämtning.

Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta mig här

02

Bågskytte

Bågskytte har varit min passion större delen av mitt liv och också en anledning till att jag upptäckt träning som livsstil. För att vara en framgångsrik bågskytte så är det viktigt att hålla sig i fysisk form och utöva såväl konditionsträning som fysisk träning. Det är mer ansträngande än man tror att gå igenom ett träningspass som bågskytte. Det gäller att hålla koll på sin andning och att kunna koncentrera sig på sitt mål.

Jag har utövat bågskytte på elitnivå i mer än 25 år. Förutom att vara uttagen till den Olympiska truppen i OS i Sydney år 2000 har jag vunnit VM-guid år 1993. Numera tävlar jag på senior-nivå och har även där vunnit flera åtråvärda titlar. 

För att ni ska kunna känna på bågskytte erbjuder vi det i form av lerduveskytte. En 25 cm stor orange "duva" skjuts upp ca 5-6 meter i luften och det gäller att träffa den.

Om ni är intresserad av ArcTrap som vi kallar denna aktivitet så kan ni läsa mer här

03

Massage

Förutom att träna så är det viktigt att vila kroppen så att den kan dra nytta av träningen. En aktivitet som man kan njuta av själv eller tillsammans med andra är massage. Förutom att det är en rolig aktivitet så är den viktig för att den löser upp spänningar i kroppen. Det rekommenderas att man tar en massage minst 1-2 gånger i månaden. Det är inte bara viktigt för kroppen utan också för sinnet. 

På ReConYou erbjuder vi olika typer av massage såsom klassisk massage, fotmassage, handmassage etc. Om ni vill läsa mer om de tjänster vi erbjuder vad gäller massage så kan ni läsa mer här

04

Healing

På ReConYou erbjuder vi healing som är en typ av lätt massage där jag genom lätt beröring framkallar olika typer av sinnestillstånd. En behandling hos mig tar ca. 40 minuter där du ligger och slappnar av till musik eller tystnad, det väljer du själv. 

Ingen healing är den andra lik så vad som sker under behandlingen är helt olika från person till person. Efteråt bjuds du på vatten och dryck om du önskar och vi pratar efteråt om vad som kom upp under behandlingen. 

HEALTHY MIND IN A HEALTHY BODY!

Var säker på att du gör ditt bästa för din kropp och ditt sinne varje dag! 

bottom of page